Мовлення дитини. Дітям від 5 років

Код товару : 9789664291115
Кількість : 1
Видавництво : Школа
Мова : українська
Серія : Дивосвіт
Вік : 4-6
35
Купити

Опис: Мовлення дитини. Дітям від 5 років

Робочі зошити серії «ДИВОСВІТ», укладені за програмою «Я У СВІТІ», допоможуть вам якнайкраще підготувати дитину до школи. Розроблені досвідченими методистами та педагогами-практиками, вони повністю відповідають сучасним методичним вимогам та санітарно-гігієнічним нормам, ураховують вікові, фізіологічні та психологічні особливості дошкільників.
Скомпонований за заняттями навчальний матеріал вичерпно охоплює обсяг умінь та знань, рекомендований дитині для засвоєння впродовж навчального року.
Під час укладання зошитів було використано інноваційну технологію інтегрованих занять. Тобто до занять із кожної дисципліни було інтегровано матеріал з усіх базових напрямів навчання: природознавства, суспільствознавства, математики, логіки, розвитку мовлення тощо.
Посібники серії однаково ефективно можуть бути використані як для індивідуальних занять, так і для колективної роботи з дітьми у дошкільних навчально-виховних закладах.
Цей посібник допоможе вам сформувати у дітей старшого дошкільного віку (6—7-й рік життя) елементарну мовленнєву компетентність. Зміст дібраних завдань спрямований на розвиток фонематичного слуху, комунікативного мовлення, логічного мислення, навчання елементів грамоти, збагачення словникового запасу.

ISBN: 978-966-429-111-5