Казки про хлопчика Бекну та дівчинку Теклу

Код товару : 9786177307388
Кількість : Немає на складі
Видавництво : ASTRA
Мова : українська
Серія : Серія не вказана
Вік : 4-6
110
Купити

Опис: Казки про хлопчика Бекну та дівчинку Теклу

«Казки про хлопчика Бекну і дівчинку Теклу» сучасного грузинського письменника Бонда Мацаберидзе – не звичайна книжка. Звернена до маленького читача (а можливо, навіть тільки слухача), вона вся наповнена звуками – пісеньками, римами, ритмічними словами. Цю книжку треба читати вголос. Ланцюжок подій, які щодня відбуваються з маленькими героями, приведе нас до старого грузинського село з його звичаями, персонажами, повсякденною працею та дитячими іграми.
Казки Бонда Мацаберидзе – майстерна і плідна стилізація під фольклор. Тимчасові рамки стерті – відразу і не зрозумієш, коли відбуваються події: чи то сьогодні, чи багато років тому. Власне, історії, розказані автором, це навіть не казки в класичному тлумаченні цього слова, це оповідання з життя зовсім маленьких за віком грузинських дітей, але одягнені в казкову, часом фантастичну форму.
Головне – всі ці історії наповнені добротою, увагою до дітей, атмосферою співдружності і любові до рідної землі та природи. Така дитяча література дуже цінується.